Håriga armhålor

Det verkar ha blivit en trend att fota sin håriga armhåla och lägga upp på sociala medier.

Jag tycker att alla kan göra som dom vill vad gäller rakning men jag fattar dock inte grejen att fota för att lägga upp bilderna. Ok, för att stå upp för oss kvinnor, "krossa patriarkatet" osv. Men för mig känns det mer "naturligt", som att det inte är en så big deal med hår i armhålorna om man låtsats som ingenting. Att visa upp en hårig armhåla är för mig som att man vill visa att man är annorlunda och sticker ut? Gör det som är mest naturligt om ni vill att det ska vara naturligt.

Är så äckligt dålig på att formulera mig i skrift men ni fattar säkert min point.

Jag rakar väldigt sällan benen. Skulle nog inte raka armhålorna om det inte var för att jag svettas så jäkla mycket. Då luktar det pyton.

(null)

Hejdå gullis

Idag har jag varit å lämnat tillbaka rulle-gulle. Fyfan va det kändes trist alltså. Men vi kom överens att han ska få komma tillbaka efter att Tilda (hans ägare) har tävlat honom lite. 

Han är en sån fantastisk häst. Känslig, arbetsvillig, men samtidigt spänd och hetsig. Men han har så många fina kvaliteter som jag vill ta vara på. Så synd att det inte finns tillräckligt med pengar för att jag ska kunna köpa honom och utveckla honom lite till.

(null)