Bakat chokladbollar

Bakat chokladbollar idag på dadlar och kokosolja. Dom var helt ok, dock lite torra. Men ett nyttigare alternativ!

(null)


Känns sjukt kul nu när jag ätit nyttigt ett tag och tränat lite grann. Har blivit lite smalare och tightare. Skönt när man inte känner sig lika äcklad när man kollar i spegeln och faktiskt ser att kroppen har förändrats. Då blir man mer taggad på att fortsätta käka nyttigt och faktiskt hålla igång träningen!


Midsommar

Midsommar innebär inte fest för mig. Detta år, och dom två andra senaste åren har bestått av kneg. Ska köra dubbla nu i helgen så kommer kännas bra när nästa månads lön kommer. 

Jo juste, jag ska inte längre köpa en a4, ska nog köpa en Q3a. Om man får tag i en duglig.

(null)


Långpromenad

Varit på en lång promenad idag. Mina ben har rört på sig i sträck i 1,5 timme idag. Gick först hemifrån mig, upp till backhoppan, gick backhoppan en vända, sen tog jag mig ner till Fammo på stan och tog hennes bil.

Sen har jag typ inte gjort så mycket mer. Bakat bröd igen. Börjar bli en riktig husmor. Sen har jag bara låtit den här onsdagen gå. 

(null)

Imorn ska jag på massage igen. Har haft så sjukt ont i nacken på senaste. Var i tisdags på massage och blev i princip misshandlad. Känns som träningsvärk haha. Ska tillbaka imorn då och köra en sväng till så man blir ung i kroppen igen. 

Och med det säger jag godnatt

Beachformen 2018, kanske -19?

Jag har ju börjat med mitt nya liv. Jag bakade ju nyttigt bröd igår som jag äter till frulle. Jag är ju en mack-älskare deluxe. Men det funkar inte om man ska få en sommarkropp om man inte gör nyttiga bröd!

Idag har jag gått från fjällnäs, upp till backhoppan och gått backhoppan en vända och bara vilat en gång. Och när jag kommit upp gick jag ner för dom höga stegen och sprang upp två gånger, sen gick jag hem igen. Var borta typ 1,5 timme. Känns rätt bra i själen. Vi får se imorn om det känns i kroppen