View point

Idag har vi legat och pressat på stranden. Mot eftermiddagen tog vi en prommis upp på view ponit och såg ut över hela phi phi. Så vackert! Kunde dock int njuta så mycket när jag svettades som en björn. PS. Har bränt bröstet, därför jag har på mig en långärmad tröja haha.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kissemiss

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket. Solat. Jag vågade knappt bada för det var så sjukt mycket småfiskar som simmade runt obrydda (jag är alltså rädd för fiskar).

Nyss var vi ute å käka och drog en liten runda. Jag shoppade ett par fladderbyxor som jag tänkte ha när vi åker hem till Sverige, men de var juuuust lite stora, så kanske köper nya imorn haha. 

(null)

(null)

(null)
 
Jo vi såg en kattunge när vi var ute å vandra. En ljus liten sak som kom fram och hälsade. Började gråta när jag insåg att jag inte kan ta med den.

Phi phi

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag hoppade vi på färjan till pippiön. Varken jag eller Jonas är så superfacinerade av ön. Vi ska vara här 3 nätter, men vi får se. Är som lite sönderturistat här. Havet är fullt av båtar som ska ut på dagsturer eller folk som ska in till fastlandet igen. Små stånd överallt och bara alldeles för mycket folk på en så liten ö. 

———

(null)

(null)

Och igår var vi och solade sen drog vi upp till big buddha och kikade läget. Eftersom jag är en söt liten tjej med magtröja och kjol var jag tvungen å låna lite kläder för det var strikt förbjudet att visa ben, mage och axlar som kvinna. Vi har det inte så dåligt i Sverige ändå.

Lycklig

(null)

(null)

(null)
Varför skulle jag vilja äta en gräshoppa?

(null)
Är gladare än vad jag ser ut

(null)
Min stora kärlek

Idag råkade vi sova till 11:30. Var en lite lättare festkväll igår och därför krävde kroppen en liten sovmorgon. Sen har vi hängt på stranden hela dagen med vikke och gurra. Inte alls dumt

Här kan man va

Perfekt första dag i Thailand. Vi har varit på playan hela dagen efter frukosten, druckit nån bira och solat lite.

(null)

(null)

(null)

(null)
Hyfsat fräknig.
———

Och här är förresten utsikten från vårt rum. Så himla Nice!

(null)