Två små

(null)

(null)

Större försöker hjälpa mindre med telefonen. Dom varken slåss eller skriker. Dom sitter å kollar på varandra å samsas om vem som ska göra vad och räcker då och då över luren till den andra för att dela med sig av det roliga.

Söta älgar på stan

(null)

(null)

—————

På torsdag nästa vecka kommer min nya lur. Råkade beställa en iPhone X i veckan. Lätt hänt. Då slipper ni mina kassa bilder. Är jävligt svårt att urskilja vad jag egentligen fotar.

Och snart åker jag till Thailand på en 4 veckors semester. Då kommer min blogg förvandlas till en reseblogg eller nått annat helvete 

Har ni spirrat?

Eller kört "anden i glaset"? Jag minns att jag ofta gjorde det när jag var yngre. I och med att man viskade frågorna i glaset så kunde ingen annan veta vad vart glaset skulle hamna, men lik förbannat så fick man svar på sina frågor ändå. Läste för ett tag sen att det är nån teori om att man gör små rörelser i sitt undermedvetna - omedvetet. Men det känns konstigt. Mer logiskt med andar haha.

Är dock riktigt sugen på att köra det snart. Det hade kunnat vara kul men ändå lite skrämmande. Men jag skulle aldrig våga göra det själv. Nu när jag legat och läst lite om anden i glaset så vågar jag inte ens gå och kissa längre i och med att klockan närmar sig spöktimmen hehe. 

Roligare info kommer när jag utfört detta vansinnesuppdrag. Godnatt.

Man lär sig aldrig

Jag är fan ett tvättäkta slitage. Super skallen av mig varje ledig helg, vaknar upp med jordens jävla bakfylla och gårdagens kläder utspridda i hela lägenheten, sminket är bara smulor och jag spyr ut mina inälvor. Då lovar jag mig själv att vara nykter ett tag, det går en vecka sen är man i precis samma sits som helgen innan. Man är inte bara ett slitage, man är helt jävla efterbliven också.